• Nieuws

ROB DAG OP 18 MAART 2020 AFGELAST

ROB DAG OP 18 MAART 2020 AFGELAST

Wegens de recente maatregelen van de overheid en het RIVM zijn we helaas genoodzaakt de ROB-dag van 18 maart niet door te laten gaan. We gaan nu in overleg met onze workshopleiders en spreker en streven er naar om samen met jullie deze mooie en inspirerende dag na de zomervakantie te laten plaatsvinden. Deelnemers ontvangen in week 12 een update. Heeft u vragen, neem dan contact op met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Thema en spreker bekend voor de ROB-dag van 18 maart 2020

Thema en spreker bekend voor de ROB-dag van 18 maart 2020

Over iets meer dan een jaar is er weer een Regionale Onderbouwdag: dé tweejaarlijkse inspiratiedag in Zwolle speciaal voor leerkrachten groep 1 en 2. Goed nieuws: het thema is bekend en er is een top-spreker geboekt...

Datum ROB-dag bekend

Datum ROB-dag bekend

Over iets meer dan een jaar is er weer een Regionale Onderbouwdag: dé tweejaarlijkse inspiratiedag in Zwolle speciaal voor leerkrachten groep 1 en 2. En dit is maar goed ook. Want zowel het onderwijs aan jonge kinderen als de leerkrachten verdienen aandacht. Het wordt een inspirerende dag, dus reserveer 18 maart 2020 alvast in je agenda voor de ROB-dag. Het nieuwe thema wordt binnenkort bekend gemaakt.