Skip to main content

ROB-dag 2022/23 gaat definitief niet door

Voor het eerst in de geschiedenis gaat de ROB-dag niet door. Dit geldt voor het live event op 5 oktober 2022 én de online workshops in 2023. Uiteraard bedanken wij de enthousiaste Jonge Kind professionals die ‘ in beweging’ zijn gekomen en zich hebben aangemeld. Hogeschool Viaa en IJsselgroep gaan evalueren. Blijf de berichten op social media volgen. We houden contact.

Contact ROB-dag

Heb je vragen of suggesties? Zet ze op de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij de IJsselgroep en Hogeschool Viaa krijgt het onderwijs aan het jonge kind al jaren de volle aandacht van onderwijsadviseurs. Samen wordt gewerkt aan het ontwikkelen van visie en het invoeren van een werkwijze die past bij de school. Of het nu gaat om spelbegeleiding, een rijke leeromgeving of observeren. De adviseurs begeleiden op de werkvloer. We geven handen en voeten aan begeleiding van de ontwikkeling van peuters en kleuters dat voldoet aan de huidige eisen en inzichten. Durf jij ook te spelen, samen met de kinderen? Wij denken graag mee. Meer weten? Bezoek dan onze website: